Damjan Gregorič


Office: Ljubljana, Slovenia

Email: Infocenter.holos@gmail.com

Telephone: 0038640706921

Website: www.regresija-hipnoza.si

Damjan Gregorič - Past Life, Between Lives Spiritual Regression Therapist - Ljubljana, Slovenia

Ime mi je Damjan Gregorič Sem ustanovitelj Centra za razvoj potenciala duše, uma in telesa. Sem certificiran terapevt hipnoze, regresije v prejšnja življenja, regresije sedanjega življenja in življenja med življenjipo metodi šole Andyja Tomlinsona PLRA (Past Life Regression Academy) s sedežem v Angliji. Theta Healing praktik, terapevt bioenergije in mojster osebne rasti in duhovnosti. Še zelo mlad sem slutil, da v življenju obstaja še nekaj več ,zato sem se začel zanimati za osebno rast in duhovnost. Pri 20 letih sem se podal na svojo duhovno pot in kmalu za tem sem spoznal jogo, sledil ji je še reiki. V letu 2009 se udeležil seminarja bioenergije po metodi Zdenka Domančiča. Zelo rad sem jo izvajal, a sem kljub temu čutil, da to še ni dovolj. Tako sem leta 2011 naletel na metodo Theta Healing. Theta healing metodo sem izvajal dobre 2 leti, s katero sem začel spoznavati tudi prejšnja življenja in ujete duše. Spoznal sem tudi, da obstajo določene paralelne povezave iz prejšnjih življenj, ki vplivajo tudi na sedanje življenje. Te povezave so me zelo zanimale in začel sem iskati šolo, ki bi me lahko naučila več o tem . Pričel sem se izobraževati na šoli PLRA in leta 2015 tudi uspešno zaključil izobraževanje z diplomo iz hipnoze. V letu 2016 sem uspešno zaključil izobraževajne z diplomo iz regresije v prejšnja življenja in regresije sedanjega življenja. Imam že približno eno dobro leto izkušenj na področju Regresije. Moj način dela je usmerjen na ozaveščanje ljudi o naši duši in njeni edinstvenosti in celoti, o brezpogojni ljubezni in moči srca. Združevanje duše, uma in telesa lahko premaga vse ovire in težave. Vzroke lahko odkrijemo in razrešimo s pomočjo regresije v prejšnja življenja in regresije sedanjega življenja. Tudi za tiste, ki mislijo, da ni rešitve, vedno obstaja pot. Z veseljem pomagam ljudem pri zavedanju, da si svojo življenjsko pot lahko izbirajo sami.

K seansam pristopam celostno, ker želim ljudem pomagati razviti in združiti potenciale duše, uma in telesa ter izboljšati zdravje in počutje. S svojimi izkušnjami se trudim opremiti svoje kliente z najboljšimi orodji za uspeh in jim pomagam doseči njihove cilje na zelo prizemljen način za svobodo tukaj in zdaj.


Pričevanja

Regresije sem se udeležil odprtega uma, nisem niti vedel kakšna izkušnja me čaka. Do regresije me je gnala radovednost o lastni identiteti in o prehojeni poti mojega jaza, da bi osmislil trenutno stanje v svojem življenju. Vedno sem nosil v sebi občutek, da nekaj veljam, pa čeprav te veljave dolgo nisem dobil potrjene od zunanjega sveta. Tudi vedno sem bil zaščitniški. Ti dve lastnosti sem prinesel s sabo na svet in prepričan sem bil, da sem jih razvil v prejšnjih življenjih. Damjana, mi je predlagala prijateljica Maja z Gorenjske. Ker pa sem tudi sam študent (namreč podiplomskega študija ekonomije) in so moja finančna sredstva omejena, je bila to odlična priložnost, da bi zvedel več o sebi, Damjan pa je potreboval kandidate, da utrdi svoje znanje o regresiji in napravi poročila o študijskih primerih za diplomsko delo.
Na prvem srečanju sva imela pogovor o trenutnih okoliščinah v mojem življenju, o mojih težavah in vzrokih za njih. Potem je sledil del za regresijo, sproščanje in prehod v neke vrste trans. Vstopil sem v več dogodkov iz prejšnjega življenja, ki sem jih nato med sabo uspel povezati. Vživel sem se v dogajanje v Prejšnjem življenju: Časovni okvir je bil kakšnih 200 let nazaj, živel sem nekje na zahodu. Bil sem direktor gradbenega podjetja, precej strog do svojih delavcev. Imel sem več otrok, žena je preminula zaradi bolezni. Spomnil sem se tudi iztirjanja lokomotive vlaka na katerem sem bil. Smrti enega svojih delavcev in maščevanja odgovornemu za njegovo usodo. Iz teh življenjskih odsekov, ki so se najbolj vtisnili v mojo dušo sem našel ozadja za moj karakter in doživljanje sedanjih življenjskih situacij. Nekako je osmislilo sedanje stanje mojega življenja. V seansi sva priklicala duše iz prejšnjih življenj, da smo se med sabo pobotali in povrnili dušno energijo. Vedno brez težav ni šlo, saj sem potreboval pomoč drugih energij pri odpuščanju.
V nadaljnjih dveh seansah sva se osredotočala na sedanje življenje. Na reševanje težav, ki sem jih imel pri stiku z ljudmi. Svojega nelagodja ob očesnem kontaktu in prestajanja drugih kot stresa. Veliko je izhajalo iz družinskega okolja. Do očeta sem se opredelil, da je zelo avtoritaren in žaljiv, do matere pa, da duši s svojim vsiljenim odnosom in da posega v vsak korak mojega življenja. Omenil sem tudi družbeno okolico v kateri sem odraščal, ker nisem imel družbe in bil deležen stalnega šikaniranja sovrstnikov. Ozadja mojih težav sva povezala z občutki, dogodki in travmami tega življenja. Skušala sva razčistiti stvari na energetski osnovi, precej mojih težav nama je uspelo razrešiti. Sproti sva spremljala moj napredek skozi srečanja, ki je bil zaznaven.
Tovrstno regresijo priporočam prav vsem. Skozi njo bodo pridobili, ne le vpogled v prejšnje življenje, ampak tudi reševali težave v sedanjosti na terapevtski način. Damjan se je s svojo resnostjo in zagnanostjo izkazal kot odličen terapevt. Pozitivni učinki regresije so po mojem mnenju neprecenljivi.

- Daniel Ljubljana

Nekaj besed o stanju po zadnji regresiji. Prvih par tednov se mi je vse bolj vsedalo in sem bila v enem stanju, ko se zadeve še integrirajo. Zdelo se mi je kot da se še uravnovešam..Imela sem še tudi precej nihanj. Zdaj se v zadnjih dneh malo bolj stabilizira in spoznala sem, da se precej hitro spravim iz kakšnih negativnih misli ali občutij..enostavno naredim korak dalje in globok vdih in je vse precej bolje in občutki so lahkost, veselje..Imam nekako več poguma in vere vase pa tudi zavedanje se je precej razširilo. Stvari, ki sva jih razreševala oz. sem jih, mi vsakič dajejo več uvida v odnosu s sabo, tako, da vidm kakšna je moja vrednoost..da se bolj cenim in si enostavno ne dovolim, da bi zašla v podoben začaran krog trpljenja, navezanosti, žalosti, nezadostnosti in jeze..No, z jezo je še malo težje..mi še ne da miru, samo najdem ponavadi način, da se pomirim in vidim tudi globji vzrok ter napredujem, da ne ponovim iste zadeve, temveč se potrudim reagirati drugače..Zdi se mi, kot, da sem še na poti, ki naj bi mi odprla enkrat to obilje ali kariero, niti ne vem še kam grem ampak upam, da bo Vsekakor imam precej več volje kot kadarkoli v zadnjih petih letih.
- Nena Ljubljana

Za regresijo sem se odločil zato, ker sem na youtube videl posnetek seanse in se mi je zdela izredno zanimiva. Najbolj, kar me je pritegnilo je to, da terapevt regresije samo vodi in nudi podporo klientu pri čemurkoli, kar klient potrebuje. Klient je tisti, ki rešuje svoje težave in ne terapevt tako je tudi nasplošno v življenju. Sami potrebujemo rešiti svoje težave, ker jih noben ne more rešiti namesto nas, ker nas vsaka težava ali izziv nečesa učijo. Res pa je, da včasih potrebujemo malo pomoči in podpore, da se lahko premaknemo naprej. Zelo mi je bila všeč tudi hipnoza, ker sem se lahko sprostil se moj zavestni um lahko umaknil in dopustil podzavesti, da pride na plan tako sem bil bolj osredotočen na svojo težavo in sem se lažje soočil z njo. Med seanso sem pridobil razumevanje zakaj imam v življenju neuspeh v partneskih odnosih to je bilo zame ključno(ko sem vedel zakaj se mi to dogaja) in kasneje je sledila transformacija te travme in negativih čustev, ki sem jih imel do nasprotnega spola. Takoj po seansi sem čutil velike spemembe v sebi počutil se je tudi neuravnan in rahlo utrujen. Vendar so se po 24 urah energije uravnale . Naslednje jutro ko sem se pogledal v ogledalo se sploh nisem prepoznal. Po seansi, ko sem prvič šel med med nasprotni spol je vse bilo drugače (jaz sem se počutil drugače in ženske so se vedle do mene drugače) nisem mogel verjeti kako je to lahko možno. Bil sem zelo vesel in hvaležen. Tovrstne seanse bi priporočal vsakemu, ki bi resnično želel razrešiti svoje težave. Zato, ker prvo pridobiš uvid zakaj se ti to dogaja v življenju in kaj se imaš iz tega za naučiti. Pri tem pridobiš razumevanje svoje situacije. In drugo proti koncu seanse se vse razreši (transformira), da se sprosti ta naboj, ki ga hranimo v sebi in ko se to zgodi našega problema ni več.
- Damjan Ljubljana

Hipnozo življenja med življenji priporočam vsem, ki jih zanima globina njihovega sedanjega življenja. Strahovi, značaj, težavni odnosi, posebne privlačnosti, ... sama sem našla veliko odgovorov na stvari, ki so se mi v življenju ponavljale skozi ene in iste vzorce. Prav tako sem jih med seanso s hipnoterapevtom tudi sprejela in razčistila. Če ne bi imela nepotrebnih dvomov bi se za hipnozo odločila že veliko prej s tem pa bi prej pridobila notranji mir, a očitno morajo biti nekatere lekcije osvojene. Skozi hipnozo sem dobila tudi potrditev da smrt fizičnega telesa vsekakor ni konec dušnega življenja.
- Lea Radovlica,